Τρόποι Παραλαβής

Μπορειτε να παραλαβετε τα ελαστικα σας και να τα τοποθετησετε στο καταστημα μας. Σε περιπτωση αποστολης στο χωρο σας τα μεταφορικα ειναι ΔΩΡΕΑΝ

Διεύθυνση: ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 12 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ TK 56430
Τηλ.2310650284 6974995737
Fax.2310650284
email:gayias.elastika@gmail.com


Προβολή gayias σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Όροι Χρήσης

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο μας. H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την εταιρεία από την στιγμή που θα λάβετε μέσω e-mail σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Παραγγελίας».

Οι λοιπές ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας γινονται ειτε τηλεφωνικα η αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρίσει ο χρήστης.

Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε καθώς και η ημερομηνία αποστολής των προϊόντων.

Ενας μέσος χρόνος διάρκειας αποστολής κυμαίνεται σε 5-10 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία παραγγελίας. Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. 24%.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων